R
CLÁNKY
V

16
Skutok telesného milosrdenstva
Ako rychlo vyliecit noznú pliesen

NOZNÁ PLIESEN

Hoci som to mal uz dávno, dávno na mysli, az teraz sa dostávam k tomuto mozno nezvyklému "clánku" na tejto web stránke. Ale ci to nepatrí k skutkom telesného milosrdenstva, uverejnit aj takúto radu?

Vyliecit pliesen medzi prstami na nohách, ktorá zrejme nie jedného trápi, je neuveritelne jednoducho (doteraz vidím, ze to úcinkuje 100 percentne.)

Dajte si medzi prsty na nohách, kde sa uchytila pliesen PRÁSKOVY CUKOR a natiahnite si ponozky. Svrbenie by malo okamzite prestat. Uz prvé pouzitie by malo stacit, ale samozrejme, procedúru môzte opakovat. Ak je napadnuté miesto prílis silné, vytrite ho najprv dobre praskovym cukrom a potom nasypte cukor na pliesen a podrzte ho tam povedzme jeden den.

Isty môj priatel mal noznú pliesen asi dva roky (chytil ju kdesi v plavárni) a pouzíval vsetky mozné spreje, ale nic mu nepomáhalo. Práskovy cukor mu zabral okamzite. Potom uz len musel cakat, kym mu dorastie rozozratá koza.

Iny prostriedok, ktory mi pomohol, ked som chytil pliesen na vojenskej základnej sluzbe, je to, ze som si pustil na napadnuté miesto medzi prstami na moment horúcu vodu, nakolko som mohol zniest samozrejme, a tak aby som sa neobaril, a potom okamzite studenú vodu. Kedze pliesen je mikrobiálneho charakteru a je v podstate na povrchu koze, vystriedanie takmer horúcej vody so studenou je pre bunky pliesne prinajmenej "sokom", ak nie smrtou.

Kedze ultrafialové lúce zabíjajú zivot, "opálit" napadnuté miesto (bunky pliesne) na slnku tiez pomohlo.

Ale PRÁSKOVY CUKOR je najpohodlnejsí spôsob. Zbaví nás strachu, ze by sme niekde chytili noznú pliesen.

Ak chcete urobit skutok telesného milosrdenstva, poslite túto radu aj inym ludom.

o. Eirene

HOME - Spät na »REDEMPTIO - VYKÚPENIE«
Spät k ZOZNAMU CLÁNKOV