R
CLÁNKY
V

5
DIGITÁLNY ANJEL - Kto má rozum, nech spocíta císlo selmy

Suvisiace otázky: 140, 141, 144

Suvisiace clánky: 5, 9, 10, 15, 17, 18,

Práve som dostal casopis "Michael", ktory má podnadpis „Za vítazstvo Neposkrvnenej". Tento casopis a skupina, ktorá ho vydáva sa drzí katolíckeho ucenia o sociálnej náuke a pojednáva o tom, co sú peniaze a ako majú správne fungovat.

Táto skupina robí prednásky na túto tému a jednej z nich som sa asi pred dvoma rokmi aj sám zúcastnil. Ohladom vhladu do situácie vo svete to bol pre mna jeden z vyznamnych objavov, ktoré sa clovekovi stavajú len raz za urcitú dobu. Prednásatel Peter vysvetlil podstatu, funkciu a tvorbu penazí s takou jasnostou, ze odvtedy uz len sledujem ako sa vsetko vo svete krúti podla tohoto vysvetlenia. V názornej a najvystíznejsiej forme je toto vysvetlenie aj na nasej stránke Mytus penazí vyvráteny.

V tomto najnovsom císle Michaela (marec - apríl 2001) som sa zastavil pri clánku „Nebezpecenstvo za "smart cards" a mikrocípmi" od Alaina Pilota. Po jeho precítaní som si pomyslel, ze by ho bolo dobre prelozit do slovenciny pre nasich ludí. Samotná téma nie je pre mnohych nic nového, ale je to téma vzdy aktuálna, a zdá sa, ze bude rapídne naberat na aktuálnosti.

V clánku sa hovorí o bankovych kartách a zvlást o poslednej a najdokonalejsej z nich, ktorou je takzvaná "múdra karta", po anglicky "smart card". Momentálne ludia uzívajú rôzne a mnohé bankokarty (napríklad: Visa Card, American Express). Smart Card nahradzuje vsetky tieto bankokarty. Sú v nej vsetky osobné údaje vrátane vodicského preukazu, zdravotnej karty a podobne. Kedze túto kartu clovek môze stratit, alebo niekto mu ju môze ukradnút, alebo sa môze znicit, "banky" (t.j. tí, ktorí majú moc tvorit peniaze) navrhujú, aby sa kazdému implantoval pod kozu mikrocíp, ktory by bol natrvalo s clovekom az do jeho smrti. Tento mikrocíp by v podstate bol "múdrou kartou" implantovanou v clovekovi.

Toto je vsak mnohym uz známe, kedze o tomto probléme sa píse uz dobrych pár rokov aj u nás v Slovensku. Najviac nás asi o tom oboznamuje casopis M Rosa, kde môzme velmi dobre vidiet aj súvislost tohto vynálezu s vierou krestana.

Mozno je vám uz známe, ze je snaha zaregistrovat kazdého cloveka na svete pod urcité císlo, ktoré by bolo neprenosné na inú osobu, a to ani v budúcnosti. V belgickom Bruseli jestvuje pocítac, ktory je na to uz urceny. Kazdy clovek by mal byt zaregistrovany trojicou sestcifernych císel, co sa vlastne dá vyjadrit ako 666.

Vieme vsak velmi dobre, ze Sv. Písmo toto císlo pripisuje antikristovi, ako sa o tom píse v Knihe zjavenia sv. Jána, cize v Apokalipse (13:11-18).

Potom som videl inú selmu vystupovat zo zeme. Mala dva rohy podobné baránkovym, ale hovorila ako drak. Vykonáva vsetku moc prvej selmy pred jej ocami a pôsobí, ze sa zem a jej obyvatelia klanajú prvej selme, ktorej sa zahojila smrtelná rana. A robí velké znamenia, ba spôsobuje, ze aj ohen z neba pred zrakmi ludí zostupuje na zem. A zvádza obyvatelov zeme znameniami, ktoré môze konat pred ocami selmy, nahovára obyvatelov zeme, aby urobili obraz selme, co má ranu od meca a ozila. A bolo jej dané, aby do obrazu selmy vlozila ducha, aby obraz selmy aj hovoril a pôsobil, ze kazdy, kto sa nebude klanat obrazu selmy, bude usmrteny. A pôsobí, ze vsetci, malí i velkí, bohatí i chudobní, slobodní aj otroci, prijímajú na pravú ruku alebo na celo znak, a ze nik nemôze kupovat alebo predávat, iba ten, kto má znak: meno selmy alebo císlo jej mena. V tomto je múdrost: Kto má rozum, nech spocíta císlo selmy; je to císlo cloveka a jeho císlo je seststosestdesiatsest.

Pocítace sú fantastická vec, ale pozor, môzu sa aj fantasticky zneuzit proti clovekovi. Upozornuje nás na to samotné Sv. Písmo.

Pred takymi stomi rokmi nikto nemal predstavu, co by ten znak na celo alebo na pravú ruku, o ktorom Biblia hovorí, mohol byt. Nikto nemal predstavu, preco bez tohto "znaku" by nikto nemohol predávat a kupovat. Dnes nám tieto mikrocípy dávajú neslychane jasné vysvetlenie.

Je tou selmou (antikristom) pocítac v Bruseli? Zaiste nie vo vlastnom zmysle, lebo Písmo hovorí, ze je to "císlo cloveka". Ale císlo antikrita pravdepodobne nebude napísané na jeho cele, lebo Písmo by sa inác nedovolávalo násho rozumu, aby sme ho spocítali, ci vypocítali. Duch Sväty nás nabáda, aby sme rozmyslali a prisli na to, kto to je.

Uz od pociatku sa krestania o to usilovali. Hebrejské a grécke písmená predstavujú aj císelnú hodnotu a tak krestania povazovali napríklad Nera za antikrista, lebo císelná hodnota písmen jeho mena cinila spolu 666. Aj na niektorych inych velkych prenasledovatelov Cirkvi toto císlo sedelo.

Tu sa vsak len splnujú slová sv. Jána:

A ako ste poculi, ze príde antikrist, tak teraz vystúpilo mnoho antikristov. (1 Jn 2-18)

Tieto slová nám hovoria, ze v histórii Cirkvi bolo vela opravdivych antikristov, ale na konci príde antikrist, ktory bude vrcholom vsetkych antikristov. Jeho císlo bude 666. Lebo ak uz jeho predchodcovia majú toto císlo, o to skôr ho musí mat on sám. Písmo nám vsak nehovorí, ze máme uzit gematriu. Písmo nám iba hovorí, ze kto má rozum, má spocítat císlo selmy.

Tri sestciferné císla teda, ktoré sa plánujú pouzit na oznacenie kazdého cloveka na svete nám zarázajúco predstavujú císlo 666. Preto clovek, ktory bude mat vrchnú moc v ovládaní sveta prostredníctvom tohto císla, bude podla vsetkého tym antikristom. Hoci samotny pocítac v Bruseli nie je antikristom, lebo je to iba mrtvy stroj, predsa jeho císlo nám odhaluje "stopu" skryvajúceho sa antikrista.

Co teda clánok Alaina Pilota predstavuje je v podstate uz mnohym známe, ale predsa hovorí o istej velkej novinke. Jedná sa o novy mikrocíp. 13. mája 1997 pod císlom 5629678 USA darovalo patent pre mikrocíp "Systém pre sledovanie a odhalenie osôb", ktory sa môze dat pod ludskú kozu a je velky ako stvrtina zrnka ryze, ktory vysiela a prijíma údaje a môze byt nepretrzite sledovany technológiou satelitov, ktoré sú rozmiestnené nad celym povrchom zeme (GPS).

Co sa tyka umiestnenia mikrocípu, 1,5 milióna dolárov sa pouzilo na to, kde ho umiestnit na ludskom tele, aby sa jeho batéria vzdy dobíjala. Nasli sa iba dve vhodné a úcinné miesta: celo, hned pod líniou vlasov a chrbát pravej ruky. Vyskumníci zistili, ze vykyvy teploty sú väcsie v pravej ruke ako v lavej z dôvodov, ktoré nemôzu celkom pochopit. Ked sa dozvedáme túto skutocnost, nemôze nám opät uniknút spojitost so Sv. Písmom, kde sa vyslovne hovorí:

A pôsobí, ze vsetci, malí i velkí, bohatí i chudobní, slobodní aj otroci, prijímajú na pravú ruku alebo na celo znak.

Sv. Písmo hovorí jasne o tychto dvoch miestach ludského tela a hovorí o alternatíve: "alebo". Clovek nemôze mat dva cípi, ale len jeden a to na pravej ruke alebo na cele.

10. decembra 1999 firma "Applied Digital Solutions (ADS)" so sídlom v Palm Beach na Floride oznámila, ze získala od Bostonskej skupiny objavitelov patentové práva na vyssie spomenutú technológiu, ktorú pomenovali "Digital Angel", co by v slovencine bolo ako "Digitálny alebo Císlicovy Anjel". 30. októbra 2000 ADS konecne odhalila verejne svojho Digitálneho Anjela, tento podkozny mikrocíp, ktory je vyrobeny nielen pre sledovanie psov a maciek, ale pre siroké celosvetové pouzitie v sledovaní ludskych bytostí.

Toto je to hlavné, co clánok prinása, ale mna zaujímalo, co o tom hovoria tí, ktorí tohto Digitálneho Anjela "pretlácajú". Pozrel som si ich na internete a potvrdilo sa mi len to, co Alain Pilote o nich vo svojom clánku hovorí.

Firma samozrejme predstavuje vsetko v ruzovych okuliaroch a predstavuje len pozitíva. Digitálny Anjel môze byt pouzity, - hovorí, - pre rozlicné ciele, ako poskytnutie neskodného prostriedku na identifikáciu pre zvysenie bezpecnosti v elektronickom obchode, na zistenie kde sú stratené alebo chybajúce osoby, tiez na lokalizáciu cenného majetku a na sledovanie zdravotnych podmienok pacientov s váznym stavom.

Voperovatelny cíp, písu dalej, vysiela a prijíma údaje a môze byt neustále sledovany GPS satelitmi. Batéria cípu sa nepodobá nicomu, co bolo doteraz. Ked je cíp v tele, zariadenie je nabíjané elektromechanicky pohybom svalov a môze sa aktivovat bud "nositelom", alebo monitorovacím prístrojom (cize niekym inym!).

Hoci sme len v prvotnej vyvojovej fáze, ocakávame, ze prídeme s vyuzitím v rozlicnych oblastiach, od medicinálneho monitorovania po nanútenie zákona (!).

[Vsetky ostatné doterajsie patenty] sú nevhodné pre siroké sledovanie, zistovanie a identifikáciu ludí kvôli mnohym nedostatkom, vrátane neprimeranej velkosti, poziadavkám na udrzovanie, nedostatocnému a nevhodnému elektrickému zdroju a tazkostiam s aktiváciou. Prvy krát v histórii lokalizacnej a monitorizacnej technológie Digitálny Anjel prekonáva tieto ohranicenosti.

Vynález môze monitorovat aj urcité biologické funkcie ludského tela ako je tep…

Nositel cípu ho bude môct vypnút a tak urobit sledovanie dobrovolnym. Cíp nebude násilne vstupovat do súkromia osoby, okrem prípadov, ked bude pouzity na sledovanie zlocincov (!!!).

Tieto citáty by viac menej stacili. Tu v poslednom sa sidlo dost jasne vyklúva z vreca. Lebo hovoria, ze nositel cípu ho bude môct vypnút a hned vzápätí to popierajú, ked hovoria, ze zlocincom ho nedovolia vypnút.

Pravda, je to velmi pekná myslienka, prenasledovat zlocincov, ale kto sú tí zlocinci? Uz dnes vidíme, ze zlocincami nie sú tí, ktorí vrazdia nenarodené deti, nie sú tí, ktorí beztrestne luhajú a tazko ohovárajú nevinnych, nie sú tí, ktorí nakradli tazké milióny pod zástitou privatizácie, nie sú tí, ktorí nicia milióny mladych, a nielen tych, pornografiou a nemorálnymi filmami… Ale uz dnes vidíme, ze zlocincami sú tí, ktorí sa modlia ruzenec na ulici. Polícia kladie putá na ruky tym, ktorí s ruzencom alebo plagátom, ktory bráni nenarodené deti, prekrocia myslenú ciaru pred abortnou klinikou.

Vo vypocítavaní toho, kto je dnes zlocincom v ociach sveta, by sa dalo pokracovat. Ale k comu je to dobré. Ci nevidíme, ako sa slucka stahuje okolo obeti?

Nie, ten cíp, ktory chce kazdého cloveka zakódovat pod císlom 666, nemá za ciel blaho ludí, ale má za ciel svetovládu, má za ciel dokonalú kontrolu vsetkych ludí.

Alebo sme takí naivní a myslíme si, ze velki bankári, ktorí sa skryvajú za tym vsetkym, tí, ktorí skrze machinácie s císlami penazí nechávajú bez mihnutia oka zomierat milióny ludí na svete, a ktorí presadzujú tohto Digitálneho Anjela, sme takí naivní mysliet si, ze tymto ludom lezí blaho ludstva na srdci? Sme takí naivní mysliet si, ze títo ludia nezneuzijú tohto Anjela, ktory, ak sa nan lepsie prizrieme, nie je digitálny, ale diabolsky? Sme takí naivní mysliet si, ze títo velkí bankári, ktorí svojou mocou tvorit peniaze mohli uz dávno vytvorit raj na zemi a namiesto toho vytvárajú vojny a peklo, sme takí naivní VERIT IM A NIE KRISTOVI?

Nuz komu budeme verit, Kristovi, ktory nám zjavil, ze nesmieme zobrat znamenie selmy, alebo selme, ktorá k nám prichádza ako baránok, ale hovorí ako drak? Antikrist nám posiela Digitálneho Anjela, ktory by mal vyriesit ekonomické problémy ludstva, problémy, ktoré uz dávno mohli a mali byt vyriesené, ak by sa prijalo Kristovo královstvo, ale ziadnym digitálnym anjelom nebudú vyriesené, lebo problémy môzu byt vyriesené len zmenou srdc a nie zdokonalovaním techniky. Antikrist nám posiela Digitálneho Anjela, ktory sa zdá byt ako anjel svetla a baránok. Ale tí istí ludia, ktorí antikristovi prisluhujú bojujú proti Kristovi a jeho Cirkvi, - hovoria ako drak.

Nuz dokázeme si spocítat císlo selmy, aby sme sa spasili?

Nie je to jednoduché! Potrebujeme k tomu svetlo zhora. A nielen svetlo, ale aj silu z hora, aby, ked sa to zacne diat, dokázali sme sa postavit na stranu Boha. To dokázeme len vtedy, ked sa zasvätíme tej, ktorá je a nazyva sa Neposkvrnená.

Neposkvrnená Panna Mária, zasväcujem sa tvojmu neposkvrnenému Srdcu, vypros mi milost, aby som nikdy neprijal znamenie selmy. Mária, vypros mi milost, aby som nikdy tazko nezhresil, lebo ak by som tazko zhresil, stal by som sa antikristom a uz vopred prijal jeho znamenie. Nedaj, aby som to urobil. Naopak, vypros mi velkú lásku k Jezisovi Kristovi, tvojmu bozskému Synovi, a zotrvanie v tejto láske az do konca. Amen.

M.C.

HOME - Spät na »REDEMPTIO - VYKÚPENIE«
Spät k ZOZNAMU CLÁNKOV